Thursday, 19 January 2012

2012 Special Giveaway By Teha Dessert

Assalamualaikum dan hallu2!!!

Perkataan pertama, MAAF...
Ya, ain mohon maaf banyak2 sebab dah lama sangat tak update anything.
Kesian Cik blog, dier dah buat muka seposen dah tue sebab ain tak tulis pape even a single picture pun.
Sory sangat2,dear...

Okay, semalam kak khai (lab mates merangkap blogger bunga dan langit) ada beritahu ain yang beliau ada tag saya untuk 1 special giveaway ni.





1st time org tag and pilih ain, impression? SGT2 terharu!!!...hehehe.
So, special giveaway ni daripada Teha Dessert 



Secara jujurnya, I love eating A LOT!!!
Bila cik Teha kata hadiah dia red velvet cup cakes , terus  perut jadi lapar.
Bertambah lapar bila cik Teha kata,

"Jika pemenang tinggal di luar kawasan Kuala Lumpur jangan risau! Disebabkan cupcake tak boleh nak pos, anda akan diberi hadiah berupa 25 biji homemade coklat yang super delicious secara percuma ekslusif dari Teha Dessert. Coklat boleh pos =) "

WAH!!!! histeria sekejap..yummy2!!! Dua-dua pun sedap.

So ni syarat-syarat untuk join give away ni:


Step 1 sampai step 5, done!

So, step 6 - tag minimum seorang kawan. hurm...sape yek nak kita tag?
Okay, I choose Syazlina a.k.a Syaz (b2b and blogger rozelt wedding preparations) untuk join giveaway ni, sebab dier pun suke red velvet...hehehe

So, ALL D BEST GIRLS!!!


2 comments:

 

BiLa Inai Di JaRi Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template